Links

De trainershandleiding Menslievende professionalisering in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking is ontwikkeld door prof. dr. Petri Embregts, dr. Maaike Hermsen en dr. Elsbeth Taminiau in een samenwerking tussen Dichterbij Kennisn@ en de Academische Werkplaats Leven met een Verstandelijke Beperking (Tranzo, Tilburg University):
Academische Werkplaats Leven met een verstandelijke beperking

De inhoud van de training Menslievende professionalisering in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking is tot stand gekomen op basis van modules ontwikkeld binnen het lectoraat ‘Zorg voor mensen met een verstandelijke beperking’ (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) o.l.v. prof. dr. Petri Embregts:
Lectoraat Zorg voor mensen met een verstandelijke beperking

De training Menslievende professionalisering in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking is gebaseerd op de theorie van menslievende zorg (van Heijst, 2005; 2008; Pijnenburg, Leget & Berden, 2010). Voor meer informatie:
Zorgethiek

De train-de-trainercursus voor de training Menslievende professionalisering in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking is ondergebracht bij RINO Zuid.
RINO Zuid